Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita secretarului de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice Traian Hristea în Nigeria

ro

06 Oct, 2023 19:23 886 Marime text
Sursă foto: MAE
  • Secretarul de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice Traian Hristea a efectuat, în perioada 5 - 6 octombrie 2023, o vizită de lucru în Nigeria.
 
Secretarul de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice Traian Hristea a efectuat, în perioada 5 - 6 octombrie 2023, o vizită de lucru în Nigeria, transmite un comunicat din partea Ministerului Afacerilor Externe.
 
În acest context, demnitarul român a avut o întrevedere cu ministrul afacerilor externe al Republicii Federale Nigeria, Yusuf Maitama Tuggar. Convorbirile s-au concentrat asupra oportunităților de aprofundare a relației bilaterale, cu accent asupra agendei de contacte la nivel înalt din perioada imediat următoare. De asemenea, au fost abordate modalitățile de dezvoltare a cooperării sectoriale în domenii precum agricultură, managementul situațiilor de urgență, digitalizare, transporturi, educație și formare profesională.
 
Totodată, secretarul de stat Traian Hristea a avut o întrevedere cu Nuhu Ribadu, consilierul pe probleme de securitate națională al Președintelui Republicii Federale Nigeria. În cadrul întâlnirii, au fost analizate posibilitățile de cooperare în domeniul tehnologiei informațiilor și digitalizării, cu accent pe securitatea cibernetică, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Lista persoanelor decedate în cumplitul accident de la Veneția! Printre victime și o familie de români
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii