Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voucherele de vacanță pot fi folosite și după data expirării. Iată cum

ro

17 Jun, 2024 18:48 1016 Marime text
Sursa foto: Facebook/ ANAT




 
  • Mulți români au vouchere de vacanță însă nu mereu reușesc să le fructifice până la data la care ele expiră. Pandemia de coronavirus a fost un prilej ca valabilitatea voucherelor să fie extinsă. Puțini știu însă că voucherele chiar pot fi folosite după data expirării dacă folosiți un mic truc.
 
Voucherele de vacanță pot fi utilizate chiar și pentru sejururi programate după termenul limită de valabilitate, doar în condițiile în care beneficiarul a achitat rezervarea la hotel înainte ca acestea să expire, potrivit știripesurse.ro.
 
De exemplu, dacă tichetul expiră în data de 31.12.2022, persoana care dorește să-l folosească trebuie să rezerve sejurul până la această dată, chiar dacă sejurul propriu-zis va fi de abia în vara sau toamna anului 2023.

 Achită vacanța în avans și profită de voucherele nefolosite chiar dacă nu ai posibilitatea de a pleca în concediu în viitorul apropiat! Datorită acestor rezervări îți va fi mai ușor să-ți planifici zilele libere de la anul și chiar să te gândești la toate obiectivele turistice pe care vrei să le vizitezi!
 
Nu trebuie să-ți faci griji de măriri de preț deoarece pachetele de servicii turistice achitate prin aceste vouchere de vacanță nu pot avea prețuri diferențiate față de cele cumpărate cu fonduri proprii. Ba chiar, prin rezervarea vacanței în regim early booking, cu siguranță, te vei bucura de un preț mult mai bun!
 
Citește și
 
Bogdan Huțucă (PNL)„Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii