Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să devii jandarm? Jandarmeria Tulcea recrutează

ro

26 Sep, 2024 10:41 301 Marime text

Jandarmi, Sursa foto: IJJ Tulcea

 
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, cu sediul în municipiul Tulcea, str. Isaccei, nr. 105, județ Tulcea, recrutează și selecţionează candidaţi pentru participarea la sesiunea de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne specialitatea – jandarmi, sesiunea octombrie – decembrie 2024.
 
 Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica ’’ Drăgășani 
-specializarea ,,subofițer de jandarmi”, învățământ postliceal, TOTAL: 322 locuri, dintre care 3 locuri pentru romi, 3 locuri pentru alte minorităţi.
 
Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș ’’ Fălticeni 
-specializarea ,,subofițer de jandarmi”, învățământ postliceal, TOTAL: 330 locuri, dintre care3 locuri pentru romi, 3 locuri pentru alte minorităţi.
        
Pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ – forma de învățământ postliceal – pe locurile destinate formării profesionale inițiale, persoanele care intenţionează să candideze trebuie să îndeplinească anumite condiţii  ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriatulcea.ro, secțiunea Anunțuri, a transmis IJJ Tulcea
 
Cererea de înscriere (conform modelului postat pe site) și Consimțământul privind solicitarea extrasului de cazier judiciar se transmit, exclusiv în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriatulcea.ro până la data de 06 octombrie 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare, până la data de 24 octombrie 2024.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează potrivit unei planificări ulterioare depunerii cererilor, planificare ce va fi postată pe site-ul unității de recrutare în timp util.
 
Despre proba de admitere

Proba eliminatorie
de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 01 – 06 noiembrie 2024, la centrul zonal de selecție – Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București.

Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 09 noiembrie 2024, la unitățile de învățământ pentru care au optat candidații, de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice. 

Examinarea medicală se realizează potrivit prevederilor O.M.A.I. nr. 105/2020 pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 13 noiembrie – 23 decembrie 2024.
 
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, tel. 0240/534012, interior 24535 sau 24407, între orele 09.00-15.00, a încheiat sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii