Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend aglomerat pentru jandarmii IJJ Constanța. La ce evenimente vor participa

ro

20 Sep, 2024 11:02 565 Marime text
Sursă foto: IJJ Constanța
 
  • În perioada 20 - 22 septembrie 2024, jandarmii constănțeni vor fi prezenți la datorie, în slujba cetățenilor, pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele cultural - artistice și sportive și care au loc în județul Constanța în acest weekend.
 
În perioada 20 - 22 septembrie 2024, jandarmii constănțeni vor fi prezenți la datorie, în slujba cetățenilor, pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele cultural - artistice și sportive și care au loc în județul Constanța în acest weekend. Dintre acestea le menționăm pe următoarele:
 
  • meciul de baschet masculin, disputat vineri, 20.09.2024, în cadrul Ligii Naționale, între echipele CSM Constanța și CSM Galați, la Sala Sporturilor din municipiul Constanța;
  • Festivalul „Dobrogea cu Bundiță și Pestelcă, Ediția II”, organizat de către Primăria orașului Hârșova, în perioada 20.09 - 22.09.2024, în Piața 1 Decembrie 1918 din localitate.
  •  meciul de handbal feminin, disputat în cadrul Diviziei A, între echipele CSU Neptun Constanța și CSM Roman, sâmbătă, 21.09.2024, la Sala Sporturilor din municipiul Constanța.
  • Petrecerea în aer liber programată a se desfășura în locația Garden Party - Crazy Constanța, organizată de către societatea Underground Club.
 

„Le recomandăm tuturor participanților la evenimentele enumerate să respecte atât normele legale cât și pe cele impuse de organizatorii evenimentelor respective, să acorde o atenție sporită copiilor și să aibă grijă de bunurile personale.
 
De asemenea, îi rugăm pe toți participanții să nu se implice în incidente care pot tulbura ordinea și liniștea publică, deoarece orice încălcare a legii va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine. În acest sens îi rugăm pe cetăţeni să ne semnaleze imediat apariţia unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, direct sau la numărul unic de urgenţe 112.
 
Le dorim tuturor un weekend plăcut și fără incidente!”, transmite un comunicat din partea IJJ Constanța.
 

 
Citește și:
Festivalul Borșului Lipovenesc de la Jurilovca, județul Tulcea, în atenția jandarmilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii