Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend plin de evenimente și aglomerat la Constanța! Recomandările jandarmilor

ro

11 Oct, 2024 14:39 203 Marime text
Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța






În perioada 11 – 13 octombrie a.c., jandarmii constănțeni vor fi prezenți la datorie, în slujba cetățenilor, pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele cultural – artistice, religioase și sportive care au loc în județul Constanța în acest weekend, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa .
 
 
Dintre acestea menționăm meciul de handbal masculin, dintre echipele C.S.M. Constanța și C.S.M. Vaslui, disputat vineri, 11.10.2024, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor ”Simona Amânar” din municipiul Constanța; Tîrgul ”Zilele Toamnei”, eveniment care are loc în parcarea din Portul Turistic Mangalia, în perioada 11-13.10.2024; evenimentul sportiv „Cupa Mării Negre 2024 la ciclism”, desfășurat sâmbătă, 12.10.2024, începând cu ora 10:00, pe stadionul ”Iftimie Ilisei” din Medgidia; partida de rugby dintre echipele C.S.M. Constanța -  R.C. Bârlad, care are loc sâmbătă, începând cu ora 10:00 pe stadionul ”Flacăra” din Năvodari; meciul de fotbal dintre echipele C.S. Medgidia – C.S. Recolta Gheorghe Doja, disputat sâmbătă, începând cu ora 15:00, pe stadionul ”Iftimie Ilisei” din Medgidia; partida de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanța – C.S. Știința Bacău, care are loc sâmbătă, la ora 11:00, la Sala Sporturilor ”Simona Amânar” din municipiul Constanța; confruntarea dintre echipele de fotbal C.S. Gloria Băneasa – A.S. F.C. Agricola Borcea, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 15:00, pe stadionul ”1 Mai” din Băneasa; meciul de baschet feminin dintre echipele C.S.M. Constanța – C.S.U. Brașov, care se joacă sâmbătă, la ora 16:00, în Sala Sporturilor ”Simona Amânar” din municipiul Constanța; partida de fotbal feminin dintre echipele F.C.V. Farul Constanța – A.S. F.C. Universitatea Cluj, desfășurată duminică, 13.10.2024, începând cu ora 13:00, pe stadionul ”Gheorghe Hagi” din Ovidiu;
 
 
Pe lângă evenimentele enumerate, duminică, începând cu ora 17:00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la procesiunea religioasă din orașul Năvodari, desfășurată cu ocazia sărbătoririi Sfintei Cuvioase Parascheva.
 

„Le recomandăm tuturor participanților la evenimentele enumerate să respecte atât normele legale cât și pe cele impuse de organizatorii evenimentelor respective, să acorde o atenție sporită copiilor și să aibă grijă de bunurile personale.
 


De asemenea, îi rugăm pe toți participanții la evenimentele publice din acest weekend să nu se implice în incidente care pot tulbura ordinea și liniștea publică, deoarece orice încălcare a legii va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine. În acest sens îi rugăm pe cetăţeni să ne semnaleze imediat apariţia unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, direct sau la numărul unic de urgenţe 112”, punctează jandarmii constănțeni.

 
 
 
Citește și
Atenție! Nu intrați în panică! Jandarmii intervin sâmbătă la Judecătoria Babadag! Anunțul IJJ Tulcea

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii