Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wiz Khalifa a consumat marijuana pe scenă la Festivalul „Beach, Please!”. Ce spune IPJ Constanța (VIDEO)

ro

14 Jul, 2024 10:30 1728 Marime text
 
Incident la festivalul Beach, Please! de la Costinești, județul Constanța. 

Rapperul american Wiz Khalifa, care a concertat sâmbătă, 14 iulie 2024 a fost ridicat de polițiști. Artistul și-a aprins, pe scenă, un joint de cannabis.

Potrivit IPJ Constanța, față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.- transmite Poliția.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc.

Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale.

Din cercetări a reieșit că acesta, pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale. 

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Judeţean Constanța și Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


 



Citește și:

Wiz Khalifa, ridicat de poliţie la festivalul Beach, Please! de la Costinești, după ce a fumat marijuana pe scenă (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii