Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wolters Kluwer, furnizor global de informații profesionale „Lucrăm la restabilirea serviciilor pentru a vă permite accesul la soluțiile software necesare”

ro

19 Jul, 2024 11:41 225 Marime text

 
  • Echipa tehnică din România lucrează la restabilirea serviciilor în data center-ul de Disaster Recovery pentru a permite accesul la soluțiile software necesare. 
     
Site-ul Wolters Kluwer, care este un furnizor global de informații profesionale, soluții software și servicii pentru clinicieni, asistente medicale, contabili, avocați și sectoarele de impozite, finanțe, audit, risc, conformitate și reglementare este afectat de incidentul Falcon Strike / Microsoft, care a impactat numeroase servicii critice oferite de furnizori globali din diverse domenii (de exemplu: aviație, bancar, transport, energie și multe altele), conform unui comunicat din partea acestora.

Echipa tehnică din România lucrează la restabilirea serviciilor în data center-ul de Disaster Recovery pentru a permite accesul la soluțiile software necesare. 

„Estimăm că veți putea accesa serviciile activate din sistemul Disaster Recovery începând de astăzi, aproximativ ora 13:00. Vom reveni cu o nouă notificare în momentul în care sistemele vor fi funcționale”, precizează sursa citată.


Lucrările de mentenanță și testare a sistemelor de reziliență programate pentru acest weekend și comunicate anterior vor fi amânate.

„Depunem toate eforturile posibile pentru a rezolva cu prioritate această situație tehnică, care afectează majoritatea companiilor ce folosesc infrastructura Microsoft și soluția antivirus Falcon Strike”, a menționat sursa citată.


Pentru informații detaliate despre acest incident și domeniile afectate, puteți consulta site-urile agențiilor internaționale de media:

•    CNBC
•    New York Times
•    Reuters
 

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să acceptați scuzele noastre pentru orice neplăcere!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
O pană informatică a sistemului Microsoft provoacă incidente la nivel global la companii aeriene, bănci şi mass-media
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii