Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

World Vision il aduce pe Mos Craciun

ro

09 Dec, 2009 02:11 1206 Marime text
Copiii înscrişi în proiectele World Vision vor primi de la Moş Crăciun şi anul acesta cadouri, ca de altfel, la fiecare sfârşit de an.

Cum sunt foarte mulţi copii care aşteaptă un cadou, Moş Crăciun începe să împartă daruri de astăzi, la Medgidia, unde se inaugurează a IV-a ediţie a Expoziţiei de Arta „În aşteptarea lui Moş Crăciun".

Cu această ocazie, 50 de beneficiari ai proiectului „Împreună pentru viitor", derulat de World Vision România în municipiul Medgidia şi în comuna Cogealac, vor expune cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ornamente şi felicitări de Crăciun, icoane pe lemn, sticluţe pictate ornamental, pernuţe cusute cu motive tradiţionale, împletituri din sfoară, bijuterii şi multe altele, lucrate în cadrul Cluburilor de artă, care funcţionează în cele două locaţii.

Expoziţia cu vânzare va fi deschisă publicului larg până pe 11 decembrie, în intervalul orar 8.30 - 16.30.

De la Medgidia, Moşul va pleca la Cumpăna, unde World Vision organizează mai multe serbări pentru preşcolari şi şcolari, cu implicarea Grupului de Iniţiativă Părinţi constituit de organizaţie în comunitate.

Cei 60 de copii înscrişi la cantina socială, care pregătesc serbarea „La gura sobei" primesc, şi cu implicarea Parohiei Cumpăna două pachete cu dulciuri.

Alţi 20 de copii din Cumpăna vor prezenta la Biserica Sf. Paraschiva, sceneta „Naşterea lui Hristos", şi vor primi în dar, tot de la organizaţie, pachete cu dulciuri.

Următoarea oprire a lui Moş Crăciun este la Corbu, la Centrul comunitar, unde se organizează pentru 100 de copii, o altă petrecere frumoasă.

Nici Cobadinul nu a fost uitat. În sediul Căminului Cultural, va avea loc spectacolul ,,Sărbători ca-n poveşti", prezentat de compania artistica Mix Music Bucureşti şi sponsorizat de World Vision şi Primăria Cobadin.

Cei care se vor bucura de spectacol sunt nu numai copiii din Proiectul de dezvoltare comunitară, ci şi alţi copii din comunitate.

Toţi participanţii vor primi dulciuri, produse vestimentare şi de igienă de la Moş Crăciun.

Potrivit reprezentanţilor World Vision, ONG-ul a mai dăruit cadouri şi concurenţilor de la Festivalul de muzică uşoară „Remember" 2009, organizat de Inspectoratul Şcolar Constanţa, în perioada 2 - 5 decembrie, precum şi voluntarilor premiaţi de CENTRAS Constanţa, în cadrul Galei Voluntarilor 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii