Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Copilului, sărbătorită la Palatul Parlamentului de elevii Colegiului Național Militar Constanța (FOTO)

ro

02 Jun, 2024 13:47 631 Marime text

 
Elevii fruntaș Denisa Mîndroc, Vlad Gheorghe, Raffaela Butnariuc și Eduard Apostoaie, din clasa a X-a, au fost prezenți ieri, 1 iunie, la Camera Deputaților de la Palatul Parlamentului.

Aceștia au sărbătorit alături de copii de toate vârstele și le-au povestit despre viața unui elev militar, despre pasiuni și dorințe de viitor, au transmis reprezentanții Colegiului Militar. 

„Participarea la evenimentul dedicat Zilei Copilului, desfășurat la Palatul Parlamentului, este o experiență memorabilă și emoționantă. În această zi, noi, elevii  CNMAIC, ne bucurăm să aducem onoare și prestigiu colegiului nostru, prin prezența noastră în cadrul acestei activități. Am apreciat timpul valoros petrecut alături de copiii care s-au bucurat nespus la o simplă poză cu șapca și care ne-au admirat uniforma și prestanța. De altfel, experiența de a împărtăși trăirile din viața de licean al unui colegiu militar cu persoanele interesate a fost unică.

Trăirile acestea sunt deosebite pentru noi. Atât eu, cât și colegii mei, suntem recunoscători că am putut lua parte la o astfel de experiență." - elev fruntaș Vlad Gheorghe


„Activitatea a fost plină de entuziasm, copiii fiind curioși să descopere ce înseamnă să fii elev la un colegiu militar. Unii dintre ei au venit chiar să ne împărtășească cu bucurie că au trecut toate probele, până în prezent. Am discutat și am prezentat în detaliu viața și responsabilitățile unui elev militar. Atmosfera a fost vibrantă, iar interesul și energia copiilor ne-au inspirat pe toți." - elev fruntaș Raffaela Butnariuc. 



foto: Facebook/ Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța


Citește și:

Sărbătorind copilăria. Cum își onorează copiii ziua, în lume?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii