Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Eroilor sărbătorită la monumentul eroilor români din Cimitirul Central Sofia (GALERIE FOTO)

ro

15 Jun, 2024 16:02 552 Marime text
sursa foto: FacebookLa 13 iunie 2024, Ambasada României la Sofia a continuat tradiția sărbătoririi Zilei Eroilor la monumentul eroilor români din Cimitirul Central Sofia, cu participarea distinșilor invitați din rândul autorităților bulgare și din mediul diplomatic.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei României în Republica Bulgaria, alături de conducerea forțelor armate bulgare și de oficiali ai ministerului de resort, la eveniment au mai participat reprezentanți ai ministerului bulgar al afacerilor externe, ambasadori din state aliate și partenere, militarii români din cadrul structurilor NATO din Bulgaria, precum și studenți militari români aflați la studii la Academia Militară „G.S. Rakovski” Sofia, prin Programul „Erasmus+”. Serviciul religios a fost oficiat de către parohul Bisericii Ortodoxe Române “Sfânta Treime” din Sofia.

În cadrul ceremoniei, ambasadorul României la Sofia a acordat Diploma de Excelență a Ambasadei Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”, Filiala Județeană Constanța, ai cărei membri au realizat, în cursul lunii mai a.c., o serie de lucrări voluntare de reabilitare și întreținere a parcelei eroilor români din Cimitirul Central Sofia.

Citește și. 

Ceremonial militar și religios organizat cu ocazia Zilei Eroilor la Tulcea (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii