Ziua internațională de conștientizare asupra risipei alimentare. Sfaturi despre cum o putem preveni
Ziua internațională de conștientizare asupra risipei alimentare. Sfaturi despre cum o putem preveni
26 Sep, 2022 08:56
ZIUA de Constanta
1738
Marime text
Risipa alimentară reprezintă mâncarea și băutura care sunt produse, dar care nu ajung să fie consumate din diferite motive. Termenul include toate alimentele care se pierd sau sunt aruncate, indiferent dacă acest lucru are loc în faza de producție, în magazine sau în propriile gospodării.
Câteva sfaturi utile pentru prevenirea risipei alimentare!
Nu uita că pe 29 septembrie este Ziua internațională de conștientizare asupra risipei alimentare, iar Ministerul Agriculturii îndeamnă instituțiile/organizațiile să organizeze acțiuni de informare în cadrul companiilor, tinerele generații fiind cele care au nevoie cel mai mult de aceste informații și care pot contribui la schimbarea în bine.
Hai și tu alături de noi în campania de informare și conștientizare asupra efectelor majore și pe termen lung ale risipei de alimente „𝐒̦𝐢 𝐭𝐮 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐞𝐭𝐚! 𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐝𝐚̆𝐦 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐢𝐬𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞!”., transmite Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii