Ziua Porţilor Deschise la fabrica Heineken, un succes (galerie foto)
Ziua Porţilor Deschise la fabrica Heineken, un succes (galerie foto)Ei au sosit la fabrică începând cu ora 09.00 şi au fost îndrumaţi de către specialiştii berari ai Heineken, care le-au prezentat oaspeţilor toţi paşii procesului de fabricare a berii: măcinarea malţului din orz, filtrarea mustului de malţ, adăugarea hameiului pentru gustul amărui şi aroma, răcirea mustului şi însămânţarea lui cu drojdie de bere,procesul de fermentare, filtrarea berii mature şi faza de îmbuteliere. Vizitatorii au beneficiat de tururi de vizitare de 20 de minute, în grupuri de câte 30 de persoane. Evenimentul s-a aflat la cea de-a doua ediţie.
„Peste 800 de constănţeni ne-au vizitat anul trecut, când am deschis pentru prima dată fabrica pentru publicul larg. Oamenii s-au arătat foarte încântaţi şi ne-au mărturisit, la finalul turului, că secţia unde se îmbuteliază le-a plăcut cel mai mult. Pentru mulţi dintre oaspeţii noştri era pentru prima dată când vedeau cum se fabrică şi se îmbuteliază berea. Ne bucurăm să repetăm experienţa şi anul acesta ", a declarat Adrian Babu, director tehnic al fabricii HEINEKEN România din Constanţa. Evenimentul a fost destinat persoanelor de peste 18 ani.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp