Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost convocată Adunarea Generală a Filialei Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România

ro

05 Sep, 2012 02:26 1928 Marime text
asociatia_comunelor_Mariana_Gaju_1.jpgMâine, de la ora 11.00, debutează lucrările sesiunii ordinare din cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România, Filiala Constanţa. Evenimentul va fi găzduit în Aula Bibliotecii „I. N. Roman" din Constanţa.

Potrivit unui comunicat de presă, convocarea Adunării Generale vine ca urmare a necesităţii de organizare a alegerilor pentru Consiliului Director al Filialei Judeţene Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România, precum şi pentru cenzorul acesteia, pentru mandatul 2012 - 2016, rezultat în urma alegerilor locale din această vară.

Mariana Gâju, preşedintele Filialei Constanţa şi în acelaşi timp prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Comunelor din România la nivel naţional, propune pe ordinea de zi a evenimentului de mâine prezentarea raportului de activitate pentru perioada 2008 - 2012, prezentarea proiectelor pentru perioada 2012 - 2016, a bugetului de venituri şi cheltuieli, precum şi a raportului Comisiei de cenzori.

Pe ordinea de zi a lucrărilor sesiunii ordinare este inclusă şi prezentarea proiectului „Competent - Activităţi Inovatoare în vederea îmbunătăţirii accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii". Acest proiect are drept scop, potrivit comunicatului mai sus menţionat, „prezentarea şi schimbul de experienţă în domeniul ocupării forţei de muncă şi a competenţelor".

La punctul 6 al convocatorului figurează aprobarea statutului Filialei Judeţene Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România, potrivit anexei la Hotărârea Adunării Generale a ACoR din 3 august 2009. În contextul evenimentului de mâine va fi discutată şi alegerea Consiliului Director al Filialei Judeţene Constanţa a ACoR pentru mandatul 2012 - 2016, dar şi cea a cenzorului Filialei Judeţene Constanţa a asociaţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii