Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Primăria Independența a încheiat un contract de aproape 15.000 de euro cu o firmă din București. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

ro

14 May, 2024 17:00 607 Marime text
  • Primăria Independența cumpără materiale didactice în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar din comuna Independența, județul Constanța”
 
Primăria comunei Independența, județul Constanța, a încheiat, prin cumpărare directă, un contract cu firma Creative & Innovative Management.
 
Anunțul atribuirii contractului a fost publicat în SEAP pe 10 mai 2024.
 
Primăria Independența cumpără materiale didactice în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar din comuna Independența, județul Constanța”.
 
Prețul achiziției este de 72.988,49 de lei, suma reprezentând aproximativ 15.000 de euro, potrivit cursului actual.
 
Despre Creative & Innovative Management
 
Termene.ro arată că societatea are sediul în București, sectorul 4, funcționează din anul 2016 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Creative & Innovative Management SRL a realizat în 2023 o cifră de afaceri egală cu 21.326.328 de lei, un profit egal cu 2.477.971 de lei și a avut opt salariați.
 
Asociații sunt Gheorghe – Liviu Bicuți și Marius Niculae. Primul este și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Gheorghe – Liviu Bicuți mai apare în Bicsim Company SRL (radiată), Bicuți Gheorghe – Liviu Persoană Fizică Autorizată (radiată), Depozitul Verde SRL (radiată), Trinity Pharma SRL, Esvida Pharma SRL și High Training Creative SRL.
 
Marius Niculae figurează și în Esvida Pharma SRL, respectiv Nutra Pharma Consulting SRL.
 
Conform licitatiapublica.ro, Creative & Innovative Management SRL are adjudecate 305 cumpărări directe la nivel național, iar 18 dintre acestea sunt parafate cu autorități contractante din județul Constanța. Prima achiziție directă a fost de la Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia, ce datează din 19 august 2022.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Creative & Innovative Management SRL pot fi consultate secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Comunei Independența vinde mai multe apartamente
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii