Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța O firmă din Galați va realiza reambularea topografică a intravilanului comunei Corbu (DOCUMENTE)

ro

20 May, 2024 16:30 595 Marime text


Primăria comunei Corbu, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, un contract de 160.000 de lei firmei Anarecad.
 
Obiectul este reambulare topografică intravilan comună pentru Plan Urbanistic General (P.U.G.).
 
În detaliile din anunț se arată că Planul urbanistic general se elaborează în format analog și digital (piese scrise și desenate) pe suport topografic realizat în sistem de proiecție stereografică 1970, actualizat pe baza ortofotoplanurilor sau pe baza unor măsurători la teren.
Astfel, realizarea suportului topografic constă în măsurători contur intravilan existent și contur intravilan propus în comună, pe care ulterior beneficiarul îl va pune la dispoziția specialiștilor elaboratorilor PUG, în format Stereo 70 care va deservi ca suport de realizare a Planului Urbanistic General.
 
Anunțul atribuirii contractului a fost publicat în SEAP la data de 17 mai 2024.
 
Despre Anarecad
 
Conform termene.ro, Anarecad SRL are sediul în Galați, funcționează din 10 martie 2016, iar obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Firma a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri egală cu 1.642.050 de lei, un profit egal cu 576.841 de lei și cinci angajați.
 
Asociații Anarecad SRL sunt Adelina și Justinian – Petru Trif, fiecare deținând 50% din capital.
 
Administratorul este Justinian – Petru Trif.
 
Conform termene.ro, Justinian – Petru Trif este și în Visual Target SRL (radiată). Adelina Trif mai este în Argovia Management SRL.
 
Conform licitatiapublica.ro, Anarecad SRL are adjudecate 158 de cumpărări directe la nivel național, din care 36 sunt la nivelul județului Constanța. Cel mai vechi contract datează din 6 martie 2018.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Anarecad SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primăria comunei Corbu, județul Constanța, bate palma cu o firmă pentru eficientizarea sistemului de iluminat public (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii