Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afişele PNL, schimbate cu cele ale UNPR-ului PNL Tuzla nu mai are sediu

ro

04 Oct, 2011 01:00 1625 Marime text
saracila.jpgDupă plecarea fostului liberal Marian Sărăcilă la UNPR, organizaţia liberală de la Tuzla a rămas fără sediu, acesta funcţionând până acum la parterul casei celui care a deţinut până zilele trecute funcţia de preşedinte al filialei locale.

Scandalul provocat în PNL Constanţa de plecarea la UNPR a liderului PNL Tuzla Marian Sărăcilă este departe de a se încheia. După ce duminică lideri ai UNPR Constanţa au asistat la trecerea în partid a acestuia, împreună cu alţi şase colegi, ieri, liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, spunea că, în fond, doar trei, cu tot cu Sărăcilă, au semnat formularele de adeziune. „În prima şedinţă a Biroului Politic Local, pe care o vom face probabil la sfârşitul acestei săptămâni, vom vedea dacă cei trei şi-au depus demisiile din calitatea de membru al PNL pe care le-au deţinut şi dacă nu, îi vom demite noi. Sărăcilă nu este o mare pierdere. El nu a înţeles că nu poate lua decizii de capul lui. Organizaţia PNL Tuzla există şi fără el în continuare şi oricum USL va câştiga la Tuzla", spune Dragomir. La alegerile din 2008, Sărăcilă a luat în primul tur al alegerilor 39,83% din voturi, comparativ cu 21,4% cât a obţinut candidatul PSD, actualul primar, Constantin Micu. În al doilea tur, situaţia s-a inversat, candidatul PSD obţinând 50,94 din sufragii, în timp ce Sărăcilă a luat 49,05%, diferenţa de voturi dintre ei fiind de 62 de voturi.

La rândul său, Sărăcilă spune că cei care au plecat din partid spre UNPR sunt şapte la număr, şase liberali şi un pesedist, aşa cum anunţase şi zilele trecute şi că, mai mult, liberalii au rămas acum şi fără sediul filialei locale. „Pe ei nu i-a interesat niciodată de sediu. Acesta a funcţionat până acum la parterul casei mele, proprietate privată".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii