Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, mesaj pentru Elena Lasconi - „Faptul că localitatea noastră arata în felul acesta e urmare a multor ore de muncă, a sacrificiilor personale”

ro

10 Oct, 2024 14:38 389 Marime text


Primarul comunei Mihail Kogălnicean, județul Constanța, Ancuța Belu transmite un mesaj candidatului USR pentru președenția României, Elena Lasconi, care a fost în vizită în comuna constănțeană și a spus că a rămas plăcut impresionată de modul în care arată comuna.

Redăm mai jos cele transmise de primarul Ancuța Belu.

„Stimată doamnă Elena Lasconi

 
Am citit cu uimire postarea legată de localitatea Mihail Kogălniceanu din jud. Constanta pe care ati vizitat-o si care conform spuselor dvs. v-a impresionat in mod plăcut .
 
Mă simt flatată de aprecierea făcută de la o doamnă de calibrul dumneavoastră , insă vreau să fac cateva precizari legate de informatiile prezentate in postarea de pe rețelele de socializare.
 
Urmărindu-vă activitatea ca edil al localitatii dumneavoastră, am identificat multe aspecte legate de “pioneratul “ femeii in administratia locala, cu tot ce implică acesta, convingerea că mandatul este sortit esecului, lupta de a administra fara majoritate in consiliul local, lipsa suportului real al celorlalte institutii,uneori chiar blocarea oricărei initiative (de către acestea) si nu in ultimul rand demitizarea legată de reusita femeii intr-o lume a bărbatilor ca unici detinatori ai abilităților de “edil”.
 
Faptul ca localitatea noastra arata in felul acesta e urmare a multor ore de munca, a sacrificiilor personale in detrimentul familiei si a unei echipe determinate care a accesat peste 30 de finantari nerambursabile ,dar si a gestionarii eficiente a bugetului local.
 
Va informez cu maxima responsabilitate ca aspectul localitatii si schimbarea la fata a acesteia are legatura doar cu activitatea si investitiile atrase de catre primarie ,iar implicarea partenerilor nostri militari nu vizeaza investitiile din localitate. Sunt convinsa ca știți la fel de bine ca mine, ca finanțarea obiectivelor publice și rezidențiale nu sunt apanajul organismelor militare, gen NATO.
 
Ca urmare va rog sa reveniti asupra declaratiilor dumneavoastra, legate de dezvoltarea localitatii, aceasta datorandu-se accesarii programelor de eficientizare energetica prin intermediul PNRR, a unui numar de 30 blocuri, a programelor de infrastructura ,pentru drumurile comunale, a programelor operationale ce vizau reabilitarea si constructia de scoli si gradinite, dar si a programelor locale privind spatiile si locurile de agrement in localitatea Mihail Kogalniceanu. Prezenta bazei NATO pe raza localitatii contribuie doar prin determinarea ridicarii standardelor de civilizatie si convietuire.
 
Pentru exactitatea si realitatea informatiilor legate de localitate, va stau cu drag la dispozitie.
 
Cu deosebita Considerati ,
Primar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii