Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 300.000 lei Primăria Constanța vopsește stâlpii de iluminat

ro

29 May, 2023 13:39 1162 Marime text
  • Atribuirea s-a realizat prin cumpărare directă

Primăria Constanța a atribuit un contract prim cumpărare directă pentru lucrările de vopsit  stâlpi de iluminat public din beton, în municipiul Constanța.
 
Primăria Constanța alocă, astfel, 290.934,33 lei, pentru vopsirea stâlpilor, iar firma câștigătoare este DGI Divert Expert SRL.
 

Despre DGI Divert Expert SRL


 
Potrivit Confidas.ro, DGI Divert Expert SRL a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Eremia Grigorescu, nr. 1, obiectul de activitate fiind reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează George Tudor, al cărui nume se regăsește și în DGI Electrocons SRL Constanța.
În 2021, DGI Divert Expert SRL a declarat valori în creștere față de anul precedent, respectiv trei angajați, profit aproape 575.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,02 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania DGI Divert Expert SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 57.565.296 de lei, iar printre autoritățile publice contractante se numără Energonuclear SA, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Ministerul Apărării – UM 02154 Constanța, dar și SC Utilități Publice Cernavodă SRL.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Primăria Cuza Vodă construiește o grădiniță în localitate. Ce firmă se ocupă de lucrări și în cât timp trebuie să fie gata (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii