Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început lucrările de introducere a canalizării pe prima bandă a DN3 care traversează comuna Valu lui Traian

ro

10 Aug, 2023 14:40 799 Marime text



 

Administrația locală din Valu lui Traian anunță că au început lucrările de introducere a canalizării pe prima bandă a DN-ului care traversează localitatea.

„Au început lucrările de introducere a canalizării pe prima bandă a DN3, pe tronsonul cuprins între str. Viei și Poiana.

Rugăm toți riveranii să își mute autoturismele pentru a nu rămâne blocați pe străzile adiacente. Din cauza lucrărilor, străzile Podgoriei și Garoafei vor fi închise circulației rutiere, accesul făcându-se doar pe străzile Viei și Poiana,” au transmis reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

 

Totodată, administrația locală din Valu lui Traian, atrage atenția că pe anumite tronsoane au fost constatate dejecții, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării deversează apă menajeră uzată pe drumul național și anunță că în perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni conform legislației în vigoare asupra protecției mediului.

PRECIZĂRI:

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Continuă lucrările de extindere și modernizare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în Valu lui Traian

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii