Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania de întreţinere şi modernizare a domeniului public din Medgidia continuă

ro

13 Jun, 2014 00:00 1640 Marime text
La Medgidia continuă campania de întreţinere şi igienizare a domeniului public şi, în special, a spaţiilor verzi. SC Apollo Ecoterm SRL se ocupă de coordonarea acţiunilor desfăşurate în cadrul acestei campanii, concentrându-se momentan pe salubrizarea spaţiilor verzi şi pe refacerea porţiunilor de carosabil.
Condiţiile meteo din ultima perioadă au condus la creşterea rapidă a vegetaţiei, astfel că administraţia locală a luat imediat măsurile necesare pentru a curăţa zona de nord, cu străzile Independenței, Silozului, zona de vest, cu străzile Podgoriilor, Lupeni, zona de centru, cu parcurile aferente, precum și străzile Decebal şi Poporului. De asemenea, în atenția societății care se ocupă de salubrizare au intrat și mai multe alei de acces în bloc din zona de nord.
Ieri au început lucrările de igienizare a spaţiilor verzi din zonele străzilor: Independenței, Silozului, Poporului, Tudor Vladimirescu, Mărgăritarului, Mihai Bravu, Rahova, Lupeni, Spitalului, Decebal, Podgoriilor, dar şi în parcurile din zona Intim, Muzeu, în arealul blocurilor VS, precum şi în satul Valea Dacilor, urmând ca acţiunile să se desfăşoare şi în perioada imediat următoare, conform unui program stabilit pe baza cererilor pe care administratorii de bloc le fac la Primăria Medgidia.
Campania de modernizare a municipiului prevede şi lucrări de reabilitare a drumurilor şi aleilor, ieri fiind refăcute aleile de acces pietonal aferente blocurilor MS și IP din zona de nord. Tot ieri s-a lucrat de zor pe strada Ibrahim Themo, care a fost asfaltată. De asemenea, s-a turnat beton pe aleea blocului 6 de pe strada Poporului și s-a ridicat bordura la aleea de lângă blocul D4.
În pepinieră şi în seră au început activităţile de întreținere și curățenie, iar în piațeta Decebal au fost plantate flori. O altă veste bună pentru locuitorii din Medgidia a venit tot ieri, din partea reprezentanţilor administraţiei locale, care au anunţat reluarea campaniei de dezinsecție, sistată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii