Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când ar fi oportună vânzarea Cazinoului din Constanţa Parlamentarii lui Mazăre vor iniţia o lege a cazinourilor

ro

11 Oct, 2012 01:00 1658 Marime text
lege_cazinouri_-_Cazino_Constanta.jpg„Lucrează deputaţii noştri ca să facem o lege, am discutat şi acest aspect, ca să creăm o zonă cu facilităţi speciale pentru cazinouri pe zona de litoral", a afirmat, ieri, primarul Constanţei, social democratul Radu Mazăre. Ultima găselniţă ar fi o lege prin care cazinourile să beneficieze, pe litoral, de o fiscalitate scăzută. „Nu ştiu acum să vă spun dacă va fi toată fâşia de litoral, de la Sulina până la 2 Mai, dar în mod cert cel puţin în ceea ce priveşte Constanţa, Mamaia şi poate puţin pe alături o să fie o zonă specială cu facilităţi pentru Cazinouri. Şi legea asta va fi depusă în Parlament, există acord politic şi pentru această lege. Dacă după alegeri avem majoritate, va trece această lege", a explicat edilul şef.

Această lege vine la momentul oportun dacă avem în vedere faptul că imobilul Cazinoului din Constanţa este acum din nou în administrarea municipalităţii după ce, timp de un an, s-a aflat în administrarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. „Vrem să facem lucrul acesta aici în Constanţa, Cazinoul, aşa cum v-am spus, va reveni municipalităţii şi o să-l vindem, dar vreau să-l vindem în momentul în care avem această lege aprobată cu facilităţi speciale pentru cazinouri", a specificat Mazăre.

Ulterior, primarul Constanţei a adăugat la „pledoaria" sa: „Nu ştii câţi operatori sunt interesaţi în momentul în care există o asemenea zonă cu facilităţi de cazinouri să vină să facă cazinouri aici. Vindem, îl repară şi funcţionează, având în vedere această legislaţie specifică şi luăm şi bani mulţi. În contextul acestei legi cu facilităţi este o clădire care poate fi renovată cu destinaţia asta, deci nu are niciun sens să-l iau să-l scot la vânzare acum dacă pot să obţin acest statut special pentru cazinouri".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii