Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte dezbate azi Consiliul Local Municipal Constanţa

ro

20 Nov, 2012 02:21 2351 Marime text
sedinta_clm_sedinta_1.jpgAstăzi are loc şedinţa ordinară a lunii noiembrie a Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa. Pe ordinea de zi figurează 35 de proiecte de hotărâre. Printre acestea figurează mai multe proiecte referitoare la o serie de rectificări bugetare: rectificarea bugetului municipal pe 2012, a bugetului RADET Constanţa pe 2012, a execuţiei bugetului municipal pe trimestrul III al acestui an, a bugetului RATC Constanţa şi al RADPP. 

Consilierii locali vor dezbate în şedinţa de azi şi un proiect de hotărâre referitor la completarea HCL nr. 266/2012 privind aprobarea ca antreprenorii implicaţi în „Programul locuinţe ieftine pentru tineri destinate cumpărării, zona Baba Novac" să aibă posibilitatea de a vinde la liber locuinţele rămase necontractate.

sedinta_clm_sedinta_2.jpgUnul dintre proiectele interesante incluse pe ordinea de zi a şedinţei de azi se referă la stabilirea de către CLM Constanţa a avocatului care îi va apăra interesele în dosarul Fin.Co.Ge.R.O. Este vorba despre avocatul Ioan Neamţu, propus pentru reprezentarea şi apărarea intereselor pentru municipiul Constanţa, în calitate de pârât, în dosarul civil nr. 1622/118/2012 înregistrat pe rolul Tribunalului Braşov.

Tot în cadrul şedinţei de astăzi, consilierii locali constănţeni dezbat proiectul privind aprobarea modificării HCL nr. 181/2012 privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în valoare de 68.000.000 de lei.

Nu în ultimul rând, la punctul „Diverse" al ordinii de zi figurează proiectul de hotărâre iniţiat de consilierii locali ARD, proiect ce prevede organizarea unui referendum local, în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare din 2009, pentru consultarea constănţenilor în legătură cu posibila vânzare a Cazinoului din Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii