Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru meşteşugăresc de prelucrare a răchitei la Ovidiu Bocai - „Îi includem în viaţa socială şi pe cei cu diferite deficienţe"

ro

21 Oct, 2011 01:00 1874 Marime text
Ovidiu-primarDumitruBocai.jpgConsilierii judeţeni au aprobat ieri un proiect de hotărâre care vizează preluarea în administrarea CJC a unui imobil teren din Ovidiu pentru realizarea proiectului „Centru Productiv Meşteşugăresc pentru susţinerea activităţilor turistice şi de agrement Ovidiu". Mai exact, este vorba despre un atelier în care se va modela răchita şi care va fi situat pe strada Crizantemei nr. 3.

Potrivit celor declarate de primarul oraşului Ovidiu, Dumitru Bocai, investiţia este una foarte bună pentru locuitorii oraşului şi nu numai. „Proiectul pe fonduri europene se adresează în mod deosebit cetăţenilor care au nevoie de a fi incluşi în viaţa socială, cei cu diferite deficienţe. Proiectul, realizându-se pe Zona Metropolitană, se putea face oriunde, dar s-a decis să se facă la Ovidiu. Noi am dat doar terenul", a spus primarul Dumitru Bocai. Până la finele lunii octombrie, proiectul finanţat din POR Axa 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - Poli urbani de creştere" trebuie să fie depus spre obţinerea finanţării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii