Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a preluat atribuțiile Mihaelei Leila Banciu, după plecarea acesteia din Consiliul Județean Constanța? (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2023 16:27 3172 Marime text
  • Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția prin care i-a delegat Secretarului General al județului unele atribuții corespunzătoare funcției publice vacante de director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică
  • Vă reamintim, Mihaela Leila Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța a plecat din Consiliul Județean Constanța
  • Banciu s-a transferat la Ministerul Sportului– Direcția Generală Juridică, Resurse Umane și Afaceri Europene pe funcția publică de conducere vacantă de Director general, gradul II

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția prin care i-a delegat Secretarului General al județului unele atribuții corespunzătoare funcției publice vacante de director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică.
 
Secretarul județului, Nesrin Geafar va îndeplini atribuțiile până la ocuparea postului sau modificării structurii organizatorice, dar nu mai mult de 6 luni într-un an calendaristic.
 
Geafar va coordona și îndruma activitatea structurilor din cadrul Direcției Generale de Administrație Publică și
Juridică, respectiv:repartizează corespondența; nominalizează membrii în echipele de implementare, concursuri; aprobă cererile de concediu de odihnă ale personalului din compartimentele stabilite de președinte, urmărește îndeplinirea sarcinilor de serviciu de către funcționarii direct subordonați și verifică, periodic, din
acest punct de vedere, activitatea funcționarilor cu funcții de conducere și execuție; contrasemnează documentele elaborate și asumate de funcționarii din cadrul Direcției, altele decât
rapoartele de specialitate ce stau la baza Proiectelor de Hotărâri ale Consiliului Județean Constanța și referatele ce stau la baza elaborării Dispozițiilor Președintelui Consiliului Județean Constanța și coordonează relațiile Direcției cu celelalte compartimente din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța.
 
 
Vă reamintim, Mihaela Leila Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța a plecat din Consiliul Județean Constanța.
Banciu s-a transferat la Ministerul Sportului– Direcția Generală Juridică, Resurse Umane și Afaceri Europene pe funcția publică de conducere vacantă de Director general, gradul II.
Informații legate despre posibila plecare a directorului general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean au existat încă de anul trecut pe fondul unor informații vechiculate în cadrul instituției, potrivit cărora acesteia i-ar fi fost accesat computerul fără acordul său.
Întrebat fiind despre aceste speculații președintele CJ, Mihai Lupu a negat atunci că acest incident s-ar fi petrecut în cadrul instituției.
Contactată telefonic, Leila Mihaela Banciu a precizat că transferul său nu are legătură cu acele speculații ci pur si simplu și-a dorit o evoluție profesională din aparatul județean în cel central.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Unul dintre cei mai importanți directori din cadrul Consiliului Județean Constanța a părăsit instituția (DOCUMENT)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii