Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se va ocupa de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Medgidia?

ro

24 Jun, 2024 17:00 523 Marime text
  • Asociat unic este Juca Ionuț Adrian, care are și calitatea de administrator
 
Primăria municipiului Medgidia a achiziționat, prin cumpărare directă, servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe raza UAT Medgidia.
 
De altfel, atribuirea a avut loc pe 21 iunie 2024, cu o valoare totală de 266.913,61 lei, firma câștigătoare fiind Cristal Services Group SRL.
 
Despre Cristal Services Group SRL
 
Firma este fondată în anul 2006, conform termene.ro, iar pe anul 2023 a raportat un singur salariat, cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei și un profit de 582.922 lei. Sediul social este pe aleea Ulise nr. 7 din Arad. Asociat unic este Juca Ionuț Adrian, care are și calitatea de administrator.
 
Juca Ionuț Adrian mai apare în companiile Cristal Food & Productions SRL, Cristal Pest DDD SRL și Cristal Constructions & Investments SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără serviciul de instalare echipamente pentru acționarea centralizată a mijloacelor de alarmare a personalului și populației

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii