Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC cere acord de mediu pentru proiectul „Conservare, protejare și punere în valoare a biodiversității în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”

ro

19 May, 2024 12:26 843 Marime text




În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul Județean Constanța, Bulevardul Tomis, nr. 51, tel.0241/488.404 intenționează să solicite de la A.N. “Apele Române” - Direcția Apelor Dobrogea – Litoral, aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrărilor de “Conservare, protejare și punere în valoare a biodiversității în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”, amplasate în Municipiul Constanța.

Această investiție este nouă, se precizează în anunțul CJC.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa lucian.olaru@cjc.ro, tel.0241/488.475.

Informațiile legate de proiect vor fi furnizate prin intermediul Compartimentului Comunicare - Protocol din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa prin intermediul contactelor enumerate mai sus, după data de 16.05.2024.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Consiliul Județean Constanța a dat aprobarea Organigrama, Statul de Funcții și Regulamentul de Organizare a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța în 2024 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii