Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local PNL, Marius Tulică și-a prezentant raportul de activitate (DOCUMENT)

ro

10 Oct, 2024 12:09 184 Marime text


Consilierul local PNL, Marius Tulică și-a prezentant raportul de activitate pentru anul 2023.

Tulică a fost validat în funcția de consilier local PNL de Judecătoria Constanța în anul 2023 și l-a înlocuit în CLM  pe liberalul Teodor Popa care și-a dat demisia la începutul lunii decembrie 2022.

Tulică a mai fost consilier pentru o perioadă în mandatul 2016- 2020, când alături de Florin Tudor Gavrilă i-a înlocuit pe Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte, excluşi de PNL.

Marius Tulică a mai fost în trecut preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret a PMP.

În raportul de activitate în calitate de consilier local, Marius Tulică a notat că a participat la ședințele ordinare și extraordinare ale Consiliului Local Municipal, dar și la cele ale comisiilor de specialitate în care activează - Comisia nr. 1  de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța și Comisia nr. 5 pentru administrație publică, juridică. apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului.

Totodată, alături de colegii din grupul consilierilor PNL, Marius Tulică a susținut audiențe, urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor municipiului Constanța.

În Secțiunea „Documente" poate fi consultat raportul de activitate a lui Marius Tulică, consilier local la Consiliul Municipal Constanța.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii