Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare publică Regulament de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros asupra terenurilor aflate în domeniul privat al municipiului Constanța (DOCUMENT)

ro

19 Jul, 2024 13:39 232 Marime text







Primăria Constanța a lansat în consultare publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros asupra terenurilor incluse în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al municipiului Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat: pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, la adresa www.primaria-constanta.ro la secțiunea  „De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003″, a sediul Primăriei municipiului Constanța, situat în bd. Tomis nr. 51 dar și în secțiunea „documente”.
 
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de hotărâre supus consultării publice se pot depune până la data de 30.08.2024, astfel: prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța, Direcția Generală Urbanism și Patrimoniu-Direcția Patrimoniu din B-dul Tomis nr. 51 sau prin e-mail, la adresa patrimoniu@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propuneri referitoare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros asupra terenurilor incluse în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al municipiului Constanța”.



 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii