Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir s-a întors în Consiliul Județean Constanța

ro

14 Mar, 2022 19:55 5147 Marime text
  • Dragomir va face parte din structura care va gestiona la nivelul Consiliului Județean Constanța, programul național Anghel Saligny

Președintele CJC, Mihai Lupu a semnat dispozția privind transferul la cerere al lui Nicolae-Cristinel Dragomir în funcția publică de execuție vacantă - inspector, clasa I, grad profesional superior, gradatia 5, în cadrul Biroului Pavilion Expozițional, Direcția Generală Administrarea Domeniului Public si Privat - Autoritatea Județeană de Transport.

Dragomir a lucrat în Primăria Constanța până octombrie 2021. Apoi s-a suspendat din funcția de inspector superior în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanţa și-a suspendat activitatea din cadrul instituției.

Dragomir a precizat pentru ZIUA de Constanța că pe viitor va face parte din structura care va gestiona la nivelul departamentului de investiții a Consiliului Județean Constanța, programul național Anghel Saligny.

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța din mandatul 2012-2016, nu a deținut nicio funcție de conducere în ultimul an în cadrul primăriei Constanța, deoarece, primarul Chițac i-a transmis textual că „dacă te numesc șef, îmi sare partidul în cap”.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii