Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmele asociatului Radu Mazăre nu au mai fost primite pe Tomis

ro

16 Dec, 2011 00:00 2541 Marime text
cap_7.jpgAşa cum cotidianul ZIUA de Constanţa vă anunţa, pe convocatorul şedinţei de Consiliu Local care a avut loc ieri a fost inclus un proiect de hotărâre privind „prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă".

Proiectul, iniţiat de primarul Radu Ştefan Mazăre, conţinea şi lista asociaţiilor, societăţilor sau partidelor care sunt chiriaşii Primăriei şi pentru care Mazăre a iniţiat această Hotărâre de Consiliu Local. Printre societăţile comerciale ale căror contracte de închiriere ar fi trebuit să se prelungească până pe 31.12.2012 se află şi două cu nume... sonore: Ideea Contrast şi Conpress Group. Acestea deţineau în chirie spaţii pe bulevardul Tomis: Ideea Contrast - sediu de 207,68 mp pe bulevardul Tomis 54, etaj 1, Conpress Group - tot un sediu, la aceeaşi adresă, numai că la etajul 2, cu o suprafaţă de 57,24 mp. Singura problemă ar fi că la cele două societăţi comerciale este asociat tocmai iniţiatorul proiectului de Hotărâre a Consiliului Local, Radu-Ştefan Mazăre. Ca prin minune, firmele lui Mazăre şi-au pierdut norocul şi nu au putut prelungi contractele de închiriere. Marcela Enache, secretarul Consiliului Local, a explicat că pe 13 decembrie, cu doar două zile înainte, un coproprietar al imobilului de pe bulevardul Tomis nr. 54, Dinu-Mihail Georgescu, şi-a arătat dezacordul cu prelungirea înţelegerilor contractuale.

 tomis_54_-_cladire_2.jpg

Printre nefericite se află: Uniunea Asociaţiilor de Proprietari, Fundaţia Naţională a Revoluţionarilor, Conpress Group, Federaţia Naţională a Revoluţionarilor şi SC Ideea Contrast SA. Potrivit Registrului Comerţului, primarul Radu Mazăre deţine părţi sociale în Ideea Contrast şi în Conpress Group, dar şi în Xenoti, Concordia Press, Sigma Trading şi Royal Distribution Services. În toate business-urile enumerate îl are ca partener pe Nicuşor Daniel Constantinescu, şeful Consiliului Judeţean Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii