Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Goldterm Mangalia apelează la restanţieri să-şi achite facturile

ro

06 Feb, 2013 23:19 2927 Marime text
Mangalia_goldtherm__centrala_termica.jpgReprezentanţii societăţii de termoficare Goldterm Mangalia fac apel la cetăţenii restanţieri să-şi achite facturile la încălzire şi apă caldă. În caz contrar, există pericolul să nu mai poată fi achiziţionat combustibilul necesar funcţionării centralelor termice, se menţionează într-un comunicat de presă dat publicităţii de administraţia publică locale.

Directorul Goldterm, Dan Georgescu, a atras ieri atenţia asupra faptului că în momentul de faţă restanţele consumatorilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare se ridică la aproximativ un milion de lei. „Această sumă reprezintă facturile neachitate pe lunile noiembrie şi decembrie 2012, în condiţiile în care s-a emis deja şi factura pe ianuarie", a explicat Georgescu.

Acesta a precizat că face apel public la cetăţeni să îşi plătească datoriile către Goldterm „mai ales că 28 din cele 205 asociaţii de proprietari nu au achitat nici măcar facturile pe luna noiembrie". Directorul Goldterm a subliniat totodată că există riscul ca societatea să nu mai poată cumpăra combustibilul cu care se alimentează centralele termice, dacă nu se vor achita în cel mai scurt timp facturile restante.

Nu mai puţin important, Georgescu a afirmat că, în prezent, în Mangalia se furnizează agent termic în parametri normali, iar preţul de facturare pentru populaţie s-a redus începând cu iarna 2012-2013 de la 350 de lei la 295 de lei/gigacalorie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii