Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce pun la cale consilierii judeţeni în şedinţa de vineri!

ro

14 Aug, 2012 01:00 1941 Marime text
sedintacjc1.jpgConsiliul Judeţean Constanţa (CJC) se reuneşte vineri, la ora 13.00, în prima şedinţă ordinară convocată de la şedinţa de constituire a noului CJC, eveniment care a avut loc la finalul lunii iunie. Pe ordinea de zi a şedinţei figurează 60 de proiecte de hotărâre dar, aşa cum ne-am obişnuit, nu este exclusă existenţa unui ordini suplimentare.

Unul dintre proiectele de hotărâre care va fi supus votului face referire la acordul Consiliului Judeţean Constanţa de preluare în proprietate publică a judeţului Constanţa şi în administrarea CJC a unor sisteme de irigaţii cărora li s-a retras recunoaşterea de utilitate publică.

Ordinea de zi include şi un proiect privind aprobarea modificărilor legate de bugetul şi cheltuielile aferente implementării proiectului „Centru productiv meşteşugăresc pentru susţinerea activităţilor turistice şi de agrement Ovidiu".

În şedinţa de vineri va fi dezbătut, de asemenea, un proiect privind desemnarea a trei consilieri judeţeni care să facă parte din Colegiul Director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Nu mai puţin important este proiectul de hotărâre care prevede alocarea unei sume de bani CSU Neptun, în baza protocolului încheiat între Consiliul Judeţean Constanţa şi Universitatea Maritimă Constanţa.

Ordinea de zi a şedinţei CJC de vineri include şi un proiect privind numirea unui membru, precum şi a unui membru supleant în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic Căi Ferate Constanţa.

Tot în cadrul acestei şedinţe aleşii judeţeni vor dezbate un proiect legat de aprobarea Programului Judeţean de pregătire şi formare profesională a tinerilor din judeţul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii