Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții în Parcul Tăbăcărie din Constanța. Certificat de urbanism pentru reabilitarea și extinderea sistemului de irigații

ro

11 Sep, 2024 16:14 186 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaPrimăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru municipiul Constanța, prin primar Vergil Chițac, pentru reabilitarea sistemului de irigații din Parcul Tăbăcărie.
 
Prin CU 2212 din 11 septembrie 2024, s-a emis documentul privind reabilitare și extindere sistem de irigații în mun. Constanța - etapa DALI "Parc Tăbăcarie" - lot 1, lot 2, lot 3. Documentația este valabilă 12 luni.
 
Totodată, tot astăzi, 11 septembrie, Primăria Constanța titular al proiectului : “AMENAJARE SISTEM DE IRIGAT SPAȚII VERZI ÎN PARC TĂBĂCĂRIE – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, Parc Tăbăcărie – Lot 1, Lot 2, Lot 3, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.
         
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, județul Constanța, zilnic,  între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro
         
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
 
 
Citește și

Alei pietonale reabilitate, un spațiu verde și mobilier urban modern în Parcul Tăbăcărie (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii