Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Ceremonia de constituire a Consiliului Local Cumpăna și depunerea jurământului de către primarul Mariana Gâju (FOTO+VIDEO)

ro

26 Oct, 2024 14:10 560 Marime text

 
  • Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, își va depune jurământul în cadrul ceremoniei de constituire a noului Consiliu Local, organizată pe 26 octombrie 2024, la ora 14:00, în Căminul Cultural din localitate.

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, își va depune jurământul în cadrul ceremoniei de constituire a noului Consiliu Local, organizată pe 26 octombrie 2024, la ora 14:00, în Căminul Cultural din localitate.

Recent validată în funcție în urma alegerilor din 9 iunie 2024, primarul Gâju va oficializa astfel începutul noului mandat alături de consilierii locali.

Mariana Gaju mulțumește celor prezenți veniți la ceremonia de depunere a jurământului pentru noul mandat.

În sală sunt prezenți, și de data aceasta, senatori și deputați, cat și reprezentanți ai prefecturii, la prezidiu fiind și subprefectul Senol Ali.

Mariana Gâju - „Așa cum noi acasă la Cumpăna am stabilit o tradiție, vreau să vă mulțumesc tuturor, fiecăruia în parte, că v-ați lipsit de timpul dvs și ați poposit la Cumpăna, la Casa de cultură. Noi spunem acasă. Mulțumesc pentru florile prieteniei, ai respectului, pentru ca mi le-ați dăruit mie, deci tuturor locuitorilor comunei Cumpăna. Chiar dacă noi figurăm 16784 de locuitori, în realitate în Cumpăna trăiesc, respiră peste 21.000 de locuitori, pe verificate. Domnul general Mocanu care ieri ne-a onorat cu prezența, mi-a adus azi trei trandafiri. Mi-a spus că nu sunt trandafirii PSD, ci trandafirii păcii de la dansul din curte”. 


UPDATE:

Mariana Gâju - „Vă mulțumesc dragi parlamentari, încă în parlamentul României în anul 2024. Este o onoare pentru mine să vă avem oaspeți. Este onorant să vă prezint care sunt proiectele realizate în 2020-2024, care sunt proiectele comunei în curs de implementare și care sunt proiectele pentru care vă cerem sprijinul pentru mandatul 2024-2028”.


În sală e prezentă și Sevil Shaideh. Elena Francu de asemenea este prezentă lângă Sevil. Este prezența și Marilena Dragnea, subprefect, cât și șefi de instituții deconcentrate. 

UPDATE 2:

Consiliul local Cumpăna va avea 17 membri - 10 PSD, 2 PNL, 2 USR și 3 AUR.

„Meciul de fotbal e câștigat pe goluri, alegerile locale pe voturi! Așa vin și eu cu o echipă pentru proiectele care să aducă viața civilizată în sănătatea, educația locuitorilor comunei Cumpăna” - Mariana Gâju.


UPDATE 3:

„Prin comunicare și credință vom reuși să ne educăm copiii, pentru a-i scoate din ghearele consumului de droguri, vor să ajungă animale - se îmbracă și se comportă ca atare. Doamne ferește! Cerem sprijinul parlamentarilor noștri pentru susținerea sănătății în mediul rural, a educației în mediul rural. Nu trebuie să desființăm școlile pentru că sunt 20 de copii în școală. Și dacă sunt cinci copii trebuie să rămână școlile deschise. Am obținut peste 43.000 mp pe malul canalului. Destinația acestuia este doar pentru construirea parcului industrial. Acolo ne trebuie pentru locuitorii comunei Cumpăna să vină să desfășoare activități economice care să fie aducătoare de locuri de muncă și fonduri financiare - bani la bugetul local”, susține Mariana Gâju.


UPDATE 4:

Mariana Gâju a spus că este în așteptare cu licitația privind nodul rutier cu A4, care se află acum două zile în evaluare.

UPDATE 5:

Cel mai tânăr consilier local din Cumpăna este Victor Mitala. Este născut în 1995. Este urmat de Cristina Ilie Rusescu, născută în 1989. Cel mai în vârstă consilier local este Gheorghe Dănilă.

/> UPDATE 6:

Expertul de la ACN care a evaluat malul stâng de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră a spus că nu mai există niciun pericol de alunecare.

UPDATE 7:

„Urmează un mandat extraordinar de activ al consilierilor locali și angajații funcționari publici. Mariana GÂju, la raport. Vă mulțumesc” - Mariana Gâju.


UPDATE 8:

Senol Ali, subprefect ia cuvântul.

„Și eu mă simt acasă încă de la 1 mai 2019. Este o onoare pentru mine să mă aflu aici. În primul rând, direct să felicit fiecare consilier pentru mandatul câștigat”.


 

UPDATE 9:

Andreea Corina Cojocaru, din partea Prefecturii Constanța, prezintă cadrul legal pentru constituirea noului consiliu.

Face prezența Neagu Florin, Drăgoi Elena, Popovici Adriana, Brânză Iulian, Corduneanu Liviu, Dănilă Gheorghe, Ene Gabriela Ghinuta, Bălan Constantin, Apti Cetin, Marius Bolboacă, Mirala Victor, Ilie Rusescu Cristina, Racu Gelu, Marius Ioniță și Nicoară Simona Fanela.

Urmează Apti Cetin.

Urmează Bălan Constantin.

Urmează Bolboasa Marius.

Urmează Iulian Brânză.

Urmează Liviu Corduneanu.

Urmează Gheorghe Dănilă.

Urmează Drăgoi Elena.

Urmează Ene Gabriela.

Urmează Ilie Rusescu Cristina.

Urmează Marius Ioniță.

Urmeaza Mitala Victor.

Urmează Neagu Florin.

Urmează Nicoara Simona.

Urmeaza Racu Gelu.

UPDATE 10:

Urmează jurământul pentru validarea mandatului pentru Mariana Gâju.

Senol Ali a citit decizia instanței.

Elena Francu i-a făcut cadou un tort alături de mai mulți oameni dragi.

Emoționată până la lacrimi, le mulțumește. 

UPDATE 11:

Valceacu Ionuț - PSD, Burcin Dumitru - PNL sunt consilierii locali supleanți.







Citește și:
LIVE VIDEO: Se constituie noul Consiliul Local Municipal Constanța. Iată componența (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii