Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine va fi stabilită ordinea candidaţilor pe buletinele de vot

ro

09 May, 2012 02:20 1439 Marime text
BEJ_buletin_de_vot.jpgPotrivit calendarului alegerilor locale pentru săptămâna 7 - 11 mai, astăzi, la ora 11.00, are loc completarea birourilor electorale de circumscripţie locală şi judeţeană.

Potrivit aceluiaşi calendar, mâine, la ora 11.00, la sediul Biroului Electoral Judeţean Constanţa (BEJ) se va desfăşura şedinţa în cadrul căreia se va stabili numărul de ordine, pe buletinele de vot, a competitorilor electorali cu reprezentare parlamentară. Tot mâine, dar de la ora 13.00, la sediul fiecărui birou electoral se va stabili, prin tragere la sorţi, ordinea listelor competitorilor electorali fără reprezentare parlamentară, care candidează în respectiva circumscripţie.

Concret, se va stabili ordinea candidaţilor pe buletinele de vot pentru scrutinul din 10 iunie. Este vorba despre fiecare candidat la funcţia de primar şi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, în dreptul căruia va figura partidul politic, alianţa politică sau alianţa electorală pentru care va candida.

În ceea ce priveşte mandatele de consilieri locali şi de consilieri judeţeni, pe buletinul de vot vor figura, în patrulatere, partidele politice, alianţele politice şi alianţele electorale cu listele de candidaţi.

Machetele buletinelor de vot pentru alegerea consilierilor locali şi a primarului vor fi întocmite şi transmise în mod obligatoriu către BEJ Constanţa până pe 11 mai, ora 13.00, personal de către unul dintre membrii biroului local şi prin e-mail.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii