Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre i-a trimis a şasea scrisoare lui Nicuşor „Am luat act, cu profund dezgust, de gestul dumneavoastră nelegal şi grosier" (document)

ro

20 Oct, 2011 01:00 2077 Marime text

cap_4.jpgConsilierul judeţean PDL Mihai Petre i-a transmis ieri preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, o a şasea scrisoare deschisă, prin care reclamă faptul că cele şase proiecte pe care le-a înregistrat în urmă cu trei săptămâni spre a fi introduse pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu din această lună nu se regăsesc pe convocatorul afişat pe site-ul instituţiei.

De altfel, şeful CJC nu a răspuns şi nici nu a dat vreo replică până acum la niciunul dintre „răvaşele" pe care consilierul judeţean i le-a trimis. Ba, mai mult, a devenit o obişnuinţă în ultimele luni ca la fiecare şedinţă de Consiliu Judeţean cel puţin consilierii PDL să primească proiectele spre analiză chiar cu câteva minute înainte de începerea şedinţei.

În scrisoarea transmisă, consilierul PDL spune: „Am luat act, cu profund dezgust, de gestul dumneavoastră nelegal şi grosier de a ignora cele zece proiecte de hotărâri pe care le-am depus la registratura Consiliului Judeţean, în termenul prevăzut de lege". Mihai Petre enumeră fiecare din cele şase proiecte pe care le-a depus, dar care nu au fost luate în seamă, explicând care sunt motivele, în opinia sa, pentru care nu au fost luat în calcul iniţiativele sale, comparativ cu altele asemănătoare în substratul cărora se află alte planuri. Ataşat, în ediţia online puteţi vizualiza scrisoarea în întregime.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii