Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor, mandatat să cumpere imobilul unde funcţionează Direcţia pentru Protecţia Copilului

ro

14 Aug, 2012 01:00 1113 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) se reuneşte, vineri, în cadrul unei şedinţe ordinare. Pe ordinea de zi a evenimentului figurează un proiect de hotărâre prin care preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, va fi mandatat să negocieze cu R.A. „Exploatarea Domeniului Public şi Privat" preţul de cumpărare al imobilului situat pe bulevardul Ferdinand nr. 97, bloc B1, parter + etaj 1, precum şi modalitatea de plată a acestuia (achitare integrală sau în rate).

Conform proiectului, se aprobă şi se însuşeşte de către CJC valoarea imobilului estimată de RAEDPP Constanţa la suma de 65.710 euro (la care se adaugă TVA-ul de 24%), „conform raportului întocmit de către un expert evaluator autorizat".

Aşa cum se arată în expunerea de motive ataşată proiectului, este vorba despre clădirea în care funcţionează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. „În imobilul respectiv îşi desfăşoară activitatea unul dintre compartimentele DGASPC Constanţa. Ţinând cont de faptul că la imobilul respectiv sunt necesare lucrări urgente de întreţinere şi reabilitare care să permită utilizatorului să-şi desfăşoare activitatea în bune condiţii, precum şi de faptul că proprietarul acestuia nu dispune de fondurile necesare acoperirii acestui gen de cheltuieli, cea mai bună soluţie este cumpărarea imobilului de către Judeţul Constanţa", se precizează în expunerea de motive.

De remarcat este că, în conformitate cu proiectul de hotărâre, CJC a fost informat de către RAEDPP că valoarea imobilului este de 65.710 euro, sumă la care se adaugă TVA-ul de 23% şi care reprezintă preţul de pornire în cadrul procedurii de negociere directă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii