Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu-mi reproşez nimic. Nici mie, nici altcuiva" Află când expiră mandatul prefectului Huţucă!

ro

05 Sep, 2012 02:50 1880 Marime text
hutuca_Bogdan_Hutuca.jpgActualul prefect al judeţului Constanţa, Bogdan Huţucă, numit pe data de 13 mai prin Hotărârea de Guvern 411 din 8 mai, nu mai are foarte mult din actualul mandat de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Asta pentru că, aşa cum s-a menţionat încă de la învestirea sa în funcţie, numirea lui are caracter temporar, prin detaşare. Până când a devenit prefect, Huţucă a fost directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Constanţa, instituţie la conducerea căreia vrea să se întoarcă, aşa cum ne-a declarat în urmă cu o lună.

Bogdan Huţucă nu mai are mult din mandat, căci cele şase luni de detaşare se termină pe data de 8 noiembrie. La acel moment, Ministerul Administraţiei şi Internelor ar trebui să facă o altă propunere. „Pe 8 noiembrie îmi expiră mandatul. E foarte aproape de alegerile parlamentare, fapt pentru care eu cred că noul prefect de Constanţa ar trebui să fie numit mai devreme, pentru a avea timp să se acomodeze cu relaţia cu ministerul (n.r. - MAI), cu circuitul documentelor. MAI îşi permite să numească un nou prefect mai devreme", a explicat Huţucă.

Actualul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa susţine că perioada care s-a scurs de la numirea sa în funcţie se caracterizează ca „o experienţă interesantă, foarte intensă, un domeniu nou, cu oameni noi": „A fost o perioadă foarte condensată, extrem de solicitantă, pentru că au fost organizate în acest interval şi alegerile locale, şi referendumul".

Întrebat dacă îşi reproşează ceva în calitate de prefect, Bogdan Huţucă a declarat: „Nimic. Nu-mi reproşez nimic. Nici mie, nici altcuiva".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii