Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegație a Serviciului pentru Situații de Urgență Cumpăna a participat la manifestările organizate la 150 de ani de la înființarea serviciului de pompieri voluntari din Piding, Oberbayern, Germania

ro

16 Jul, 2024 10:19 208 Marime text


În perioada 11-14 iulie 2024, o delegație a Serviciului pentru Situații de Urgență a Comunei Cumpăna a participat la manifestările prilejuite cu ocazia aniversării a 150 de ani de la înființarea serviciului de pompieri voluntari din Piding, Oberbayern, Germania.

Participarea a avut loc la invitația primarului localității germane, Hannes Holzner, în contextul parteneriatului început în anul 2021 între pompierii voluntari din cele două comunități.

 
În cadrul ceremoniei, delegația română a exprimat sincere mulțumiri pentru devotamentul și sacrificiile pompierilor din Piding Ober Bayern în slujba cetățenilor, urându-le totodată succes în misiunile viitoare.


 
Acest parteneriat a fost facilitat de preotul paroh Anghel Ionuț, născut în Cumpăna și stabilit de mult timp în Germania, care a rămas profund legat de originile sale și a jucat un rol crucial în dezvoltarea legăturilor dintre cele două localități.
 
Acest schimb de experiență simbolizează nu doar aprecierea pentru munca și dedicarea pompierilor voluntari, ci și importanța colaborării internaționale în consolidarea relațiilor comunitare și a schimburilor de bune practici în domeniul serviciilor de urgență.

Citește și

Grădinița "Sfânta Maria" Cumpăna a fost gazda cursului de formare al proiectului de prevenire bullying "Sa fim prieteni- Fără bullying"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii