Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă suplimentare de la Mobitom. Află câţi bani poate „înghite" Complexul Albatros

ro

12 Aug, 2011 00:52 1272 Marime text
Mobitom-ul lui Gheorghe Oancea, cel care se ocupă de o sumedenie de contracte de la Consiliul Judeţean Constanţa, dar şi de la primărie, colaborarea fiind destul de fructuoasă în ultimii ani, a primit, zilele trecute, alţi bani pentru construcţie, modernizare şi infrastructură, plus racordul la utilităţi pentru lucrările de extindere de la Centrul Terapeutic Albatros. Această a doua suplimentare vine după ce, în luna aprilie a acestui an, societatea a mai primit 179.506,48 de lei, fără TVA, în afara contractului de 3,5 milioane de lei, fără TVA, încheiat anul trecut, în luna iunie, cu CJC.

Noua suplimentare, de 174.120,27 de lei, fără TVA a fost aprobată de autoritatea judeţeană pe 20 iulie a.c. fără ca, în prealabil, să se publice un anunţ de participare, justificarea alegerii acestei proceduri fiind aceea legată de faptul că lucrările suplimentare sunt comandate în condiţiile stricte stabilite în directivă. Iniţial, cei de la Mobitom cereau 197.878,96 de lei, fără TVA însă, într-un final, s-a dat o suplimentare de 174.120,27 de lei.

Mobitom şi-a sporit notorietatea de când a devenit principala favorită a Consiliului Judeţean Constanţa şi a Primăriei, chiar şi a SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, la contractele pe bani publici scoase de cele două autorităţi pentru reabilitarea diferitelor instituţii publice ori pentru reparaţii la obiective din judeţ.

De pe lista contractelor câştigate de SC Mobitom SA. câştigate în 2010 şi anul acesta, amintim contractul de reparare, vopsire, montare, demontare şi depozitare a băncilor din parcuri - pentru care a încasat 161.267,23 de lei, cel referitor la vopsirea acestora, în valoare de 157.458,62 de lei, fără TVA, întreţinerea şi supravegherea fântânilor arteziene din oraş - contract luat de la Confort Urban, în valoare de 535.231 lei, fără TVA. Cel mai bun an pentru colaborarea Mobitom - Primăria Constanţa a fost anul 2008, când firma a câştigat nu mai puţin de 13 contracte, fiecare dintre acestea, de sume mari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii