Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O poveste „de succes" Locuinţele pentru tineri care n-au avut căutare ar putea fi vândute „la liber"

ro

01 Sep, 2012 02:37 1752 Marime text
09_consiliul_local_sedinta_consiliul_local.jpgDupă o aşa numită pauză de o lună, căci în august nu s-au întrunit, consilierii locali constănţeni se vor reuni miercuri, 5 septembrie, într-o şedinţă ordinară pe a cărei ordine de zi au fost incluse 33 de proiecte de hotărâre.

Este vorba despre proiecte de rectificare bugetară în ceea ce priveşte bugetul municipal pe 2012, bugetul RADET, al RATC, al RAEDPP şi al SC Confort Urban SRL.

Proiectul cu numărul 11 de pe ordinea de zi se referă la modificarea unui articol din Hotărârea nr. 148/2011 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru etapa I a obiectivului de investiţii „Construire unităţi locative modulare în municipiul Constanţa şi lucrări tehnico-edilitare aferente - Campusul social Henri Coandă, strada Ştefăniţă Vodă, Studiu de fezabilitate".

Consilierii locali constănţeni vor dezbate, în şedinţa din septembrie, şi proiectul legat de aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivului de investiţii Mamaia Teleschi - realizarea unei instalaţii de agrement nautic pe Lacul Siutghiol - actualizată, Studiu de fezabilitate.

Pe ordinea de zi a şedinţei este inclus, de asemenea, un proiect de hotărâre referitor la vânzarea, prin negociere directă, a unor bunuri imobile (terenuri şi/sau clădiri) din domeniul privat al municipalităţii, dar şi unul legat de acordarea titlului de cetăţean de onoare fostului consilier local PSD Ali Nurhan.

De remarcat, proiectul cu numărul 31 de pe ordinea de zi se referă la „achiziţia serviciilor de asistenţă şi reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipiului Constanţa în faţa instanţelor de judecată".

Nu mai puţin important, proiectul este legat de posibilitatea constructorilor implicaţi în „Programul de locuinţe ieftine pentru tineri destinate cumpărării, zona Baba Novac", de a vinde la liber locuinţele rămase necontractate, „condiţionat de restituirea către municipiul Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa a sumelor de bani investite de acestea corespunzător fiecărei unităţi locative".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii