Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţia Judeţeană a PDL Constanţa continuă campania „Şi ei au nevoie de zâmbet"

ro

20 Dec, 2011 00:00 1508 Marime text
Delegaţia Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa s-a deplasat ieri, în scop umanitar, la Negru Vodă, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Armonia"

Femeile din Organizaţia Judeţeană a PDL Constanţa continuă campania „Şi ei au nevoie de zâmbet". Evenimentul demarat la începutul lunii decembrie reprezintă o campanie de ajutorare a persoanelor cu dizabilităţi.Un grup de doamne însoţite de prim-vicepreşedintele Florian Constantin s-au deplasat ieri, la ora 14.00, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Armonia" din Negru Vodă.Cei de la centru au primit articole de îmbrăcăminte, cearceafuri, prosoape şi dulciuri. Membrii PDL Constanţa nu au uitat de promisiunea făcută pe data de 3 decembrie. În drum spre Negru Vodă, ei au îndeplinit una dintre dorinţele celor care trăiesc în locuinţele protejate din Lazu. Mai precis, ei au oferit cele două televizoare promise pe data de 3 decembrie la prima acţiune din această campanie. În preajma Crăciunului, cadourile primite vor fi pentru ei un bun prilej de a privi înainte cu speranţă şi bucurie, nădăjduiesc membrele organizaţiei de femei din PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • senchiu cristina 28 Feb, 2012 23:10 cum s-a ajuns in situatia de a fi amenintati apartinatorii acestor bolnavi ca, din lipsa de bani, bolnavii vor fi trimisi acasa chiar in conditii mai mult decat improprii sau ca li se va impune o taxa de nesuportat oricum de cei mai multi?este cazul centrului de ingrijire sf andrei din negru voda si nu numai.........