Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul Rotterdam din Faleză Nord devine domeniu public al municipiului Constanța. Primăria vrea să-l amenajeze (DOCUMENTE)

ro

25 Jul, 2022 14:04 5727 Marime text
  • Terenul situat în cartierul Faleză Nord este înscris în cartea funciară a UAT municipiul Constanța cu numărul cadastral 256250
  • Inițiatorul proiectului explică în expunerea de motive, că la baza acestei decizii stă lipsa de spații verzi și de parcuri amenajate corespunzător din municipiu

Consilierii locali municipali constănțeni votează în ședința ordinară de joi, 28 iulie un proiect de hotărâre care vizează aprobarea trecerii din domeniul privat în domeniul public al municipiului Constanța a unui teren situat în municipiul Constanța, zona Faleză Nord, Parcul Rotterdam.

Municipalitatea a decis trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Constanța a terenului în suprafață de 9.067 mp situat în Constanța, respectiv Parcul Rotterdam, vezi secțiunea „documente”.

Terenul situat în cartierul Faleză Nord este înscris în cartea funciară a UAT municipiul Constanța cu numărul cadastral 256250.

Inițiatorul proiectului explică în expunerea de motive, că la baza acestei decizii stă lipsa de spații verzi și de parcuri amenajate corespunzător.

În 2010, Consiliul Local de la acea vreme a aprobat o altă hotărâre prin care se amenajau 10190 mp de spațiu verde în cartierul Faleză Nord și astfel se înființa parcul Rotterdam. Terenul aparținea încă din 2005 domeniului privat al municipiului Constanța, vezi secțiunea „documente”.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii