Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe final de mandat, Mihai Lupu îl numește consilier personal pe Gabriel Zagon fostul șef de la Drumuri Județene

ro

06 Aug, 2024 13:19 832 Marime text
 
Începând cu 1 august, fostul director de la Drumuri Județene SA a fost coptat la cabinetul președintelui CJC, Mihai Lupu.

Răzvan Gabriel Zagon a devenit consilier personal al șefului administrației județene, potrivit dispoziției nr.527/30.07.2024 care este anonimizate pe site-ul administrației județene.

Zagon a condus Drumuri Județene SA însă mandatul său de director nu a mai putut fi reînoit deoarece Consiliul Județean nu a aprobat demararea procedurii de selecție pentru administratorii societății.

În numele colaborării avute cu el și a sprijinului pe care i l-a oferit și în campania electorală, Mihai Lupu l-a numit pe Zagon consilier, funcție remunerată în cadrul cabinetului președintelui CJ.

Zagon va asigura consiliere de specialitate în domeniul tehnic pentru președintele în funcție, potrivit informațiilor orferite de biroul de presă la solicitarea ZIUA de Constanța.

Cu aceeași dată, Lupu l-a eliberat din funcția de consilier la cabinetul președintelui pe Dan Mircea Cipariu prin dispoziția nr.526/2024.

Cipariu care este membru al Uniunii Scriitorilor din România fusese cooptat consilier personal pe 25.04.2024.


Citește și:
 
Mihai Lupu și-a mai adus un consilier de la partid, în cabinetul de la Consiliul Județean

Gelil Eserghep, consilierul onorific al președintelui CJ Constanța, pe probleme de minorități

Dan Mircea Cipariu a fost contracandidatul direct al lui Nicolae Manolescu (n.r. decedat pe 23 martie a.c.) la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor în anul 2009.


 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii