Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe strada Constanței va fi construită prima autogară Proiectul privind îmbunătățirea mobilității urbane, implementat de Primăria Năvodari

ro

10 Jun, 2024 10:28 1757 Marime text
  • Primăria Năvodari implementează proiectul „Îmbunătățirea mobilității urbane în orașul Năvodari pe străzile ce deservesc transportul în comun – contract de finanțare nr. 6985/02.07.2021“.  
  • În cadrul acestui proiect, sunt executate lucrări pe străzile Rândunelelor, Albinelor, Constanței, Plopilor, Recoltei, Corbului, Nuferilor.
 
Mai multe străzi din orașul Năvodari vor fi reabilitate prin proiectul „Îmbunătățirea mobilității urbane în orașul Năvodari pe străzile ce deservesc transportul în comun – contract de finanțare nr. 6985/02.07.2021“. Este vorba despre străzile Rândunelelor, Albinelor, Constanței, Plopilor, Recoltei, Corbului, Nuferilor.
 

„În prezent, pentru implementarea acestui proiect, s-au finalizat procedurile de achiziție publică pentru contractul de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări și au fost achiziționate toate serviciile conexe implementării proiectului, au fost depuse oferte pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor de investiții, a fost emis ordinul de începere pentru prestarea serviciilor de proiectare, a fost elaborat proiectul tehnic și a fost înaintat spre analiză la ADRSE Brăila“, au transmis reprezentații Primăriei Năvodari.

 
Proiectul tehnic a fost aprobat și au fost demarate lucrările. De asemenea, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor nr. 39789/14.03.2023, s-a realizat organizarea de șantier și au fost executate mai multe lucrări.
 
Astfel, pe strada Plopilor, strada Recoltei, strada Corbului și strada Nuferilor au fost executate diverse lucrări de amenajare a terenului.
 
Pe strada Plopilor au fost executate  lucrări de decapare și frezare, au fost amenajare  trotuare, o pistă de bicicliști și a fost turnat asfalt bituminos în carosabil.
 
Pe strada Corbului au fost montare borduri; a fost realizat un pat de piatră și trotuare; a fost turnat asfalt bituminos în carosabil.
 
O serie de lucrări au fost realizate pe strada Nuferilor, cum ar fi execuție pat de piatră și compactarea acesteia
 
Printre lucrăile  executate pe strada Recoltei se numără: amenajare trotuare; montare borduri; de execuție pistă bicicliști.
 
În anul 2024, Primăria Năvodari va asflata străziler Nuferilor, Albinelor, Constanței și Rândunelelor. De asemenea, va fi construită prima autogară în orașul Năvodari pe strada Constanței.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: Serconstruct Roads SRL, un nou contract semnat cu Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)
 
Sediul Primăriei Năvodari, județul Constanța, va fi reabilitat eneregetic cu bani din PNRR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii