Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posibil cumul de funcţii? Preşedintele CA-ului RAEDPP devine membru în CA-ul RATC

ro

17 Feb, 2013 22:48 2508 Marime text
Consilierii locali municipali constănţeni se reunesc, astăzi, într-o şedinţă ordinară. Unul dintre proiectele de hotărâre supuse aprobării vizează numirea lui Ovidiu Cristian Tănase în funcţia de membru în cadrul Consiliului de Administraţie al RATC Constanţa. Din poziţia de membru în CA-ul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa, Tănase va reprezenta interesele Consiliului Local Constanţa. Durata contractului membrilor CA-ului este de patru ani de la data semnării, cu menţiunea că „mandatul poate fi revocat oricând de către Consiliul Local al Municipiului Constanţa".

„Remuneraţia membrului din Consiliului de Administraţie este în sumă de 25% din remuneraţia lunară a directorului general, indiferent de numărul de şedinţe şi va fi revizuită anual în funcţie de gradul de îndeplinire a indicatorilor de performanţă", iar „plata se va efectua din fondurile Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa", se arată în proiectul de hotărâre. Cât despre indicatorii de performanţă, aceştia sunt: „reducerea obligaţiilor restante, reducerea pierderilor, creşterea profiturilor, creşterea cifrei de afaceri şi creşterea productivităţii muncii".

Ovidiu Cristian Tănase mai deţine însă o funcţie în CA-ul unei instituţii publice. Este vorba despre Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, acolo unde a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie. Numirea a avut loc în decembrie, după ce funcţia a rămas vacantă, dat fiind faptul că fostul preşedinte al CA-ului şi totodată fost director a devenit parlamentar (n.r. - Radu Babuş). De altfel, numele lui Ovidiu Cristian Tănase mai apare într-un proiect de hotărâre supus azi aprobării. E vorba despre o îndreptare de eroare materială strecurată în proiectul din decembrie, atunci când, în loc de „Ovidiu Cristian Tănase", a apărut „Tănase Ovidiu". Îndreptarea figurează în proiectul privind numirea Iuliei Mădălina Moţăţăianu la conducerea RAEDPP.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • baciu sorin 07 Jul, 2014 11:13 nu mi se pare corect ca unii sa aiba mai multe slujbe iar unii deloc.....unii mananca mai multe paini la masa iar altii deloc.... din cauza asta avem multi someri sau oameni fara loc de munca....