Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă modernizează trotuarele DJ 223C. Proiectul, depus la APM Constanța

ro

15 Jan, 2023 12:18 1237 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Primăria orașului Cernavodă.

Este vorba de „MODERNIZARE TROTUARE DRUM JUDEȚEAN 223C ȘI PRELUNGIREA ACESTUIA, ÎN ORAȘUL CERNAVODĂ, JUDEȚUL CONSTANȚA – STRĂZILE MEDGIDIEI ȘI CANALULUI, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Cernavodă, str.Medgidiei/Canalului.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului ORAȘUL CERNAVODĂ din județul Constanța, orașul Cernavodă, str. Ovidiu, nr.11, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Amintim că în urmă cu 5 ani, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) aloca suma necesară pentru reabilitarea şi modernizarea Drumului Judeţean 223 din Constanţa. Reprezentanţii MDRAPFE au semnat contractul de finanţare pentru proiectul de modernizare a DJ 223 pe tronsonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin (39 km), în valoare de peste 155 de milioane de lei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii