Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cobadin, județul Constanța, a încheiat un contract de consultanță pentru delegarea de gestiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale (DOCUMENTE)

ro

30 Apr, 2024 17:00 1061 Marime text
  • Conform detaliilor, este vorba despre prestări servicii de consultanță în domeniul achizițiilor – Delegarea de gestiune prin concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale în comuna Cobadin conform HG 209/2019 pentru realizarea proiectului „Înființare distribuție gaze naturale în localitățile Cobadin și Viișoara din comuna Cobadin, județul Constanța”
 
Pe 26 aprilie 2024, a apărut în SEAP anunțul de atribuire a contractului încheiat între Primăria Cobadin, județul Constanța, și Leader`s Jus.
 
Obiectul contractului este „servicii în domeniul achizițiilor Delegarea prin concesiune a serviciului de gaze – comuna Cobadin”.
 
Conform detaliilor, este vorba despre prestări servicii de consultanță în domeniul achizițiilor – Delegarea de gestiune prin concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale în comuna Cobadin conform HG 209/2019 pentru realizarea proiectului „Înființare distribuție gaze naturale în localitățile Cobadin și Viișoara din comuna Cobadin, județul Constanța”.
 
Valoarea achiziției este de 60.000 de lei, echivalentul a peste 12.000 de euro, conform cursului actual.
 
Despre Leader`s Jus
 
Potrivit termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2009, are sediul în Constanța, pe strada Crinului nr. 124 și obiectul de activitate este „activități de consultanță pentru afaceri și management”.
 
În anul 2022, Leader`s Jus SRL a raportat o cifră de afaceri de aproape 600.000 de lei, un profit de aproximativ 300.000 de lei și un angajat.
 
Anamaria – Cristina Crăciun este asociatul firmei, cu un aport de 220 de lei. Ea apare și ca administrator, alături de Culina Ivanov.
 
Potrivit termene.ro, Anamaria – Cristina Crăciun figurează și în Jeffo Enterprise SRL, respectiv Sia Cons SRL. De partea cealaltă, Culina Ivanov apare și în Consumcoop Negru Vodă Societate Cooperativă.
 
Conform licitatiapublica.ro, Leader's Jus SRL are adjudecate 141 de achiziții directe la nivel național și 134 la nivelul județului Constanța.
 
Toate cumpărările directe ale Leader's Jus SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Creștere a eficienței energetice Licitație pentru iluminatul public în Cobadin, județul Constanța (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii