Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a depus la APM proiectul privind viitoarea piață urbană de la Gara Constanța

ro

02 Nov, 2022 09:28 1786 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul elaborat de Primăria Constanța, prin Confort Urban.


Este vorba de proiectul „AMENAJARE PIATA URBANA  GARA CONSTANTA SI ORGANIZARE DE SANTIER – INVESTITIE REALIZATA ETAPIZAT”, amplasat in Constanta,  Zona Parcul Gării, jud. Constanta.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului -mun.Constanta, str. Unirii nr. 23.

Reamintim că Primăria Constanța a lansat în achiziție publică servicii de proiectare PAC, POE, PT+DDE+CS, verificare proiecte, asistență tehnică și execuție lucrări, pentru realizarea obiectivului de investiții „Reamenajarea spațiului public din zona parcului Gării”. Valoarea totală estimată este de 17.371.917.47 lei.

În luna mai a.c., Primăria Constanța a atribuit contractul pentru elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii: „Reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării” - DALI, PT, DATC, inclusiv organizare de șantier și altele– etapa DALI –inclusiv documentaţii pentru obţinere avize, expertiză tehnică, studii de teren. Contractul de 170.555.69 lei fără TVA a revenit Tera Design Studio SRL din Ilfov, Chiajna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii