Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, documentație depusă la mediu pentru o parcare pe bd. Alexandru Lăpușneanu. Pe teren se voia bloc

ro

17 Oct, 2024 17:00 211 Marime text
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
  • Primăria Constanța a eliberat în decembrie 2023, certificat de urbanism pentru reabilitarea urbană a terenului situat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 183A, prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi.
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Primăriei Constanța, privind amenajarea unui spațiu verde din zona Parcului Tăbăcărie.
 
Mai precis, vorbim de „Reabilitarea urbană a terenului situat în zona bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 183a din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi”, propus a fi amplasat în județul Constanța, mun. Constanța, b-dul Alexandru Lăpușneanu, nr. 183A.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Terenul, expropriat de la o firmă
 
În martie 2023, a fost semnat un contract cu firma administrată de Victor Mihail, care va realiza studiul de fezabilitate și documentații necesare exproprierii pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea urbană a terenului situat în zona Bd. Alexandru Lăpușneanu, nr.183A din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi".
 
Primăria Constanța a eliberat în decembrie 2023, certificat de urbanism pentru reabilitarea urbană a terenului situat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 183A, prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi.
 
Seaside Invest SRL, controlată de Virgil Dulea


Seaside Invest SRL a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism, care vizează o investiție imobiliară pe b-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 183 A din Constanţa.

Seaside Invest SRL este controlată de Virgil și Florina Dulea, care deține și lanțul de case de amanet Garant.

Primăria Constanța a emis pe data de 13 februarie, certificatul de urbanism nr. 418, care prevede că „Nu poate fi utilizat pentru construire imobil locuințe colective P+5E-6 etaj retras, împrejmuire teren și organizare de șantier, întrucât reglementările urbanistice în vigoare indică necesitatea elaborării și aprobării unui Plan Urbanistic Zonal“. Actul emis de Municipalitate este valabil 12 luni.
 
ong>Despre Seaside Invest SRL


Înființată în anul 2014, firma are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 283 din municipiul Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Asociații societății sunt Virgil Dulea și Florina Dulea.  Administratorul societății este Florina Dulea.
 
În anul fiscal 2022, firma a avut 6 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 430.618 de lei și un profit de 60.960 lei. În anul 2023, firma a raportat 4 angajați, cu o cifră de 576.934 lei și un profit de 149.446 lei.
 
Proces cu CLM Constanța
 
În ianuarie 2024, pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 287/118/2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal.
 
Dosarul are ca obiect anulare act emis de autorități publice locale. Seaside Invest SRL este reclamant, iar pârât este Consiliul Local al Municipiului Constanța.
 
Termen în procesul pe fond este stabilit pe 22 octombrie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:

Este vizată investiția de pe Alexandru Lăpuşneanu nr. 183A Seaside Invest SRL, controlată de Virgil Dulea, a primit răspuns negativ de la Primăria Constanța

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii